FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - A pandémia hatására globálisan előtérbe került a privát repülés

A pandémia hatására globálisan előtérbe került a privát repülés

2021 november 8.

Érdekes trendeket figyelhettünk meg az elmúlt egy-másfél év során a privát kisrepülés (LSA, Ultralight repülőgépek) szegmensében. A COVID-19 pandémia hatására sokkal nagyobb lett a bizalom a privát repülés iránt, az utasszállítókkal szemben. Ez a trend legerősebben az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában, a CEE régióban pedig Lengyelországban tapasztalható, de hazánkban is éreztük -érezzük a hatásait.  

Felértékelődött az igény a mobilitási szabadság iránt, amit egy kisrepülőgép (LSA, Ultralight) tud nyújtani. Mindezt támogatja a markáns repülőtér lefedettség az USA-ban és Nyugat Európában, ahol még a kisebb repterek is fel vannak készülve az üzleti utasok kiszolgálására, tehát a napi üzleti gyakorlatban megfelelően használhatóak a kisgépek. A reptérről egyszerűen eljuthat az ember a megbeszélés / látogatás helyszínére majd vissza a géphez. A COVID-19 pandémia hatására ezen a téren további fejlődést várunk a kisrepülőtereken globálisan. Ez hazánkban még korántsem ilyen jól megoldott, lefedett, de az elkövetkező években erős fejlődést várunk e téren.

Ahogy egyre többen keresik a kisrepülőgépet mint a hétköznapi utazás eszköze, felértékelődnek az olyan faktorok, mint üzemeltetési költség, fogyasztás, megbízhatóság. E tekintetben a Magnus repülőgépei (LSA, Ultralight) a világ legjobbjai közé tartoznak. A Fusion repülőgépeket rekord alacsony üzemeltetési költségek jellemzik, ami egyaránt igaz a fogyasztásra, a karbantartásra, és az üzemben tartásra – köszönhetően a kompozit szénszálas géptestnek, és a minőségi, megbízható alkotóelemeknek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező

Kérlek olvasd el adatkezelési és sütikezelési szabályzatunkat, és a jelölőnégyzet kitöltésével jelezd hozzájárulásodat a szabályzatok elfogadásához ahhoz, hogy hírlevelünket kiküldhessük az e-mail címedre: https://www.magnusaircraft.com/Magnus_Aircraft_privacy_policy.pdf

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött e-mail alján található leiratkozó linkre kattintva.

E-mail menedzsment rendszerünk a MailChimp. A feliratkozásra kattintással elfogadod, hogy személyes adataid feldolgozás céljából átadásra kerülnek a MailChimp rendszerének. A MailChimp szabályzatát itt találod.