FUSION BUSINESS - Magnus Aircraft Zrt. -

Mi a Fusion Business?

A Fusion Business alighanem a legszexibb repülőgép, amivel eddig találkozott. A kényelem, biztonság és a megbízhatóság ötvözete, amely bármilyen üzleti tevékenységre tökéletes választás.

Akár + 6 / -3 G teherbírással, fejlett biztonsági funkciókkal, szimmetrikus szárnyprofillal, egymás melletti üléselrendezéssel a Fusion Business kiválóan alkalmas vészhelyzeti kiképzésre.
image
A Fusion Business választható kiegészítője lehetővé teszi a vitorlázó gépek széles kategóriájának vontatását. A pilótaképzésre alkalmas konfiguráció, valamint a vontató kiegészítő kombinációja maximális hatékonyságot eredményez a többcélú repülőgépen.
image
A professzionális pilótaképzéshez szükséges avionika és navigációs rendszerek stílusos duplikálhatósága, valamint a panoráma kabintető a leghatékonyabb képzést eredményezi, miközben a repülőgépe által kínált kényelmet, biztonságot is élvezheti Ön és diákja.
image

Max. szállítható poggyász tömeg

Max felszálló tömeg

20 kg/45 lbs


472,5 kg / 992 lb or 600 kg / 1323 lb

Gyártók

Modell

Teljesítmény

Rotax / ULPower

912 IS, ULS / 260- 350 iSA

100hp – 107 hp

Fesztáv

Hosszúság

Magasság

Kabin szélesség

8,33 m / 27.3 ft

6,62 m / 21.7 ft

2,05 m / 6.9 ft

1,17 m / 3.84 ft

Felszállási úthossz

EmelkedéS

MMax üzemmagasság

Átesési sebesség kiengedett fékszárnyakkal

Max sebesség

Üzemanyag fogyasztás

150 m / 490 ft

6 m/s / 1200 ft/min

3650 m / 12000 ft

65-83 km/h / 35-45 kt


214-256 km/h TAS / 116-122 kt

16-21 l/hr / 4.2-5.4 gal/hr

MEGHAJTÁS

A Fusion a felhasználás függvényében a leghatékonyabb motorral kerül szerelésre. A Rotax 912 széles körben ismert megbízhatóságáról és gazdaságos utazóbarát működéséről, amíg az ULPower motor híres dinamikus és kirobbanó teljesítményéről.

image

image

image

A Fusion Business repülőgépet a földön, vagy az utazás során állítható légcsavarral szereljük, a választott hajtásrendszer kombinációja alapján.

image

image

image

BIZTONSÁG

Az első a biztonság, ezért minden Fusion repülőgépünk alapfelszereltégének elengedhetetlen eleme a ballisztikus mentőernyő rendszer. A legmagasabb fokú biztonsági rendszer a kabin előtt, a kabinhoz két ponton, míg a kabin mögött egy ponton kerül rögzítésre.

SZOLGÁLTATÁSOK

Az alacsony üzemeltetési és fenntartási költségek mellett, vállalatának rugalmas pénzügyi konstrukciókat is tudunk ajánlani. Flottakedvezményeinkkel és lízing opcióinkkal a Fusion Business könnyedén válhat a következő évtizedek legjobb választásává.

CÉGES ARCULAT DESIGN

Az egyik alapvető szabály egy márka esetén az egységes megjelenés. Ezért a Fusion Business repülőgépe külső és belső megjelenését vállalatának elvárásai alapján tervezi meg design csapatunk.

BELSŐ MEGJELENÉS

Kabinkialakítás

A meglepően széles pilótafülkét úgy terveztük, hogy a kényelem, a biztonság és a tartósság tökéletes harmóniáját nyújtsa, miközben részletei és egysége, mind az Ön vállalatának arculatát tükrözze.

Kabintető

A széles panoráma kabintetőnek köszönhetően nincs zavaró tényező a szabad tájékozódásban/kilátásban, miközben tökéletesen biztonságban érezheti magát a speciális, öntött akrilüvegek ölelésében, melyek a legmagasabb minőségügyi normák szerint kerülnek kialakításra és az UV-átbocsátási képességük kevesebb, mint 1%.

Ülések

Az erős igénybevételnek kitett Fusion Business üléseit a magas tűrőképesség, tartósság és kényelem jegyében fejlesztettük ki. Az egyedi kialakítás/gyártástechnológia során használt magas minőségű alapanyagok garantálják a Fusion Business időtállóságát.

Hűtés és fűtés

A modern szellőztető- és fűtőrendszer ideális hőmérsékletet biztosít az utazáshoz, függetlenül az évszaktól, vagy a repülési magasságtól.

Műszerfal

A műszerfal kialakításakor számos kényelmes és funkcionális elrendezési lehetőség áll rendelkezésre, továbbá a felhasználási területhez illeszkedő műszerek mellé kényelmi kiegészítőket is választhat.

Csomagtér

A 20 kg-os kapacitással rendelkező 150 literes csomagtérbe mindent elhelyezhet, ami fontos Önnek és utasának.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

A gombra kattintva igazolom, hogy elolvastam, megértettem és elfogadom az adatvédelmi irányelveket, továbbá hozzájárulok a megadott személyes adataim feldolgozásához az adatvédelmi irányelvek szerint.