FUSION PREMIUM - Magnus Aircraft Zrt. -

Mi a Fusion Premium?

A 21. századi csúcstechnológia és a minőség tökéletes keveréke azok számára,
akik nem elégednek meg az átlagossal vagy középszerűvel.
Célunk egy olyan repülőgép megalkotása, amely nem csupán Önnek, hanem Önről is szól.

Max. szállítható poggyász tömeg

Max felszálló tömeg

20 kg/45 lbs

472,5 kg vagy 600 kg / 992 lb vagy 1323 lb

Gyártók

Modell

Teljesítmény

Rotax / ULPower

912 IS, ULS / 260 iSA / 350 iSA

100hp – 107hp

Fesztáv

Hosszúság

Magasság

Kabin szélesség

8,33 m / 27.3 ft

6,62 m / 21.7 ft

2,05 m / 6.9 ft

1,17 m / 3.84 ft

Felszállási úthossz

Emelkedés

Max üzemmagasság

Átesési sebesség kiengedett fékszárnyakkal

Max sebesség

Üzemanyag fogyasztás

150 m / 490 ft

6 m/s / 1200 ft/min

3650 m / 12000 ft

65-83 km/h / 35-45 kt

214-256 km/h TAS / 116-122 kt

16-21 l/hr / 4.2-5.4 gal/hr

EGYEDI DIZÁJN

Egy öltöny akkor áll tökéletesen, ha Önre van szabva. Miért lenne ez másként a saját repülőgépe esetén? Az egyedi kialakítású Fusion Premium repülőgépe mellé nem csupán prémium szolgáltatásainkat garantáljuk, hanem személyes konzultációt is design csapatunkkal, amikor elképzeléseit a komfort és tökéletes megjelenés jegyében megtervezzük az Ön Fusion Premium repülőgépét. Az egyedileg tervezett belső és külső design-t első osztályú alapanyagokból, festett vagy fóliázott külső kialakítással készítjük, hogy az úgy illeszkedjen gépéhez, mint az Önre szabott öltöny.

Belső kialakítás

Kabinkialakítás

A meglepően széles pilótafülkét úgy terveztük, hogy a kényelem és a biztonság tökéletes harmóniáját nyújtsa, miközben részletei és egysége, mind az Ön stílusát tükrözzék. A döntés az Öné: első osztályú kompozit, műanyag, fém, textil, vagy akár bőr borítások a legkifinomultabb választékból.

Kabintető

A széles panoráma kabintetőn keresztül az eget vagy, akár a földet nézve a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát a Fusion Premium repülőgépében. A speciális, öntött akrilüvegek a legmagasabb minőségügyi normák szerint kerülnek kialakításra, az UV-átbocsátási képességük kevesebb, mint 1%.

Ülések

A Fusion Premium üléseit a komfort, a tartósság és a magas tűrőképesség jegyében fejlesztettük tökéletesre. Tegyen próbára minket és éljen a szenvedélyének a legnagyobb kényelemben a négy pontos biztonsági övekkel körülölelve!

Hűtés és fűtés

A modern szellőztető- és fűtőrendszer ideális hőmérsékletet biztosít az utazáshoz, függetlenül az évszaktól, vagy a repülési magasságtól. Szerencsére vannak dolgok, ami miatt már nem kell többet aggódnia.

Műszerfal

A műszerfal kialakításakor számos kényelmes és funkcionális elrendezési lehetőség áll rendelkezésére, amelyekben a kívánt/kiválasztott műszerek tökéletesen harmonizálnak a repülőgépe egyedi belső megjelenéséhez.
Választhat az egyedileg megtervezett műszerfalhoz időtálló kompozit, legmagasabb minőségű szövet és bőr anyagokat vagy, akár ezek kombinációját.

Csomagtér

A 20 kg-os kapacitással rendelkező 150 literes csomagtérbe mindent elhelyezhet, ami fontos Önnek és utasának.

Teljesítmény és biztonság

Az utazás során a repülőgépnek és pilótájának tökéletes összhangban kell lenniük. Ezért ajánljuk repülőgépeinket Rotax 912, valamint ULPower motorok modelljeivel. A Rotax 912 széles körben ismert megbízhatóságáról és gazdaságos, utazóbarát működéséről, míg az ULPower motor híres dinamikus és kirobbanó teljesítményéről. Bármelyik repülési stílust is választja, a hajtásrendszere támogatni fogja.

Másrészt tudjuk, hogy a biztonság és a visszajelzés biztosítása a legfontosabb. Ez az oka annak, hogy olajhőmérséklet és -nyomásmérő, hengerfej hőmérsékletmérő, kiáramló gázhő-mérő, és szívótér nyomásmérő, valamint elektromos üzemanyagpumpa és airbox alapvető tartozéka a Fusion Premium repülőgépének. Azonban számos további kiegészítő funkció az Ön igényei szerint integrálható, mint pld. külső generátor, üzemanyag nyomás és -fogyasztás érzékelők.

image

image

A Fusion Premium repülőgépét a földön, vagy az utazás során állítható légcsavarral szereljük, a választott hajtásrendszer kombináció alapján.

image

image

Az első a biztonság, ezért minden Fusion repülőgépünk alapfelszereltségének elengedhetetlen eleme a ballisztikus mentőernyő rendszer. A legmagasabb fokú biztonsági rendszer rögzítése a kabin előtt két ponton, míg a kabin mögött egy ponton került elhelyezésre.

image

image

Prémium szolgáltatások

A prémium repülőgép több, mint a kitűnő anyagminőség és a kivitelezés magas Prémium szolgáltatásaink előteremtik, fenntartják és támogatják hosszútávon Ön és repülőgépe közti elválaszthatatlan kapcsolatot. Az első lépéstől egészen a kézhezvételig, illetve azon felül is minden útján számíthat a teljes támogatásunkra, hiszen a teljesség igénye nélkül: dinamikus pénzügyi feltételeket, tanúsítvány-ügymenet támogatást, tervező csapatunk állandó rendelkezésre állását, valamint az Ön igényeinek és ütemtervének megfelelő személyes aftersales szolgáltatást és időkritikus alkatrészellátást is biztosítunk.

Alkossa meg saját,
egyedi Fusion 212 Premium repülőgépét!

Saját Fusion 212 Premium repülőgépének testreszabásához próbálja ki a konfigurátorunkat!
A konfigurátor segítségével e-mailen keresztül kap információt Fusion 212 Premium repülőgépe várható költségeiről.