FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - Elnöki látogatás a Magnus Aircraft afrikai telephelyén

Elnöki látogatás a Magnus Aircraft afrikai telephelyén

2022. január 19.

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy Magyarország köztársasági elnöke, Áder János, és felesége valamint delegációja meglátogatta leányvállalatunk - a Magnus Aircraft Afrika - csapatát a Nairobiban működő oktató intézményben, ahol már a magyar repülőgépgyár Fusion típusú repülőgépével is oktatják az afrikai kontinens jövőbeni pilótáit. Afrika kiemelten fontos piac a Magnus Aircraft számára, mivel a polgári, kereskedelmi és védelmi célú repülésben egyaránt óriási a potenciál. A vállalat repülőgépei a kontinens már több országában is jelen vannak, ilyen például Kenya, Nigéria és Tanzánia. A Fusion gépek iránt többek között azért kiemelt az érdeklődés az afrikai országok részéről, mert kategóriájukban a világon egyik legalacsonyabb üzemeltetési költségekkel alkalmazhatóak. A kompozit géptest könnyebb mint a hagyományos alumínium géptest, ráadásul a Fusion repülőgépek rövid fel és leszállópályát igényelnek, ezért szinte bárhol bevethetőek. Afrikában számos olyan speciális felhasználási terület azonosítható – ilyen például a határvédelem, a vadrezervátumok védelme, a tengeri kikötők megfigyelése és védelme – ahol ezen képességek elengedhetetlenek egy repülőgéptől, hogy ideálisan betölthesse funkcióját.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező

Kérlek olvasd el adatkezelési és sütikezelési szabályzatunkat, és a jelölőnégyzet kitöltésével jelezd hozzájárulásodat a szabályzatok elfogadásához ahhoz, hogy hírlevelünket kiküldhessük az e-mail címedre: https://www.magnusaircraft.com/Magnus_Aircraft_privacy_policy.pdf

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött e-mail alján található leiratkozó linkre kattintva.

E-mail menedzsment rendszerünk a MailChimp. A feliratkozásra kattintással elfogadod, hogy személyes adataid feldolgozás céljából átadásra kerülnek a MailChimp rendszerének. A MailChimp szabályzatát itt találod.