FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. -

A Fusion UL alighanem a legszexibb repülőgép, amivel eddig találkozott. A 21. századi csúcstechnológia és a minőség tökéletes keveréke azok számára, akik nem elégednek meg az átlagossal vagy középszerűvel.

Célunk egy olyan repülőgép megalkotása, amely nem csupán Önnek, hanem Önről is szól.

TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER • TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER •TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER •TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER •TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER •TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER •TESTRESZABHATÓ KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉS • GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG • BALLISZTIKUS MENTŐERNYŐ RENDSZER

A kompozit váz- és szárnykialakításnak köszönhetően a repülőgép egyszerre rendkívül ellenálló és könnyen vezethető. A kompozit sárkányszerkezet és a szimmetrikus szárnyprofil lehetővé teszi a repülőgép számára a biztonságos dinamikus manőverezést is.

A szerkezet technológiájának és kialakításának köszönhetően az üzemanyag fogyasztása pedig rendkívül csekély, csupán 16-21 liter 95-ös benzint fogyaszt el egy órányi repülés alatt.

Személyre szabott szolgáltatások

A Fusion UL repülőgép több, mint a kitűnő anyagminőség és a kivitelezés. Prémium szolgáltatásaink előteremtik, fenntartják és támogatják hosszútávon Ön és repülőgépe közti elválaszthatatlan kapcsolatot. Az első lépéstől egészen a kézhezvételig, illetve azon felül is minden útján számíthat a teljes támogatásunkra, hiszen a teljesség igénye nélkül: dinamikus pénzügyi feltételeket, tanúsítvány-ügymenet támogatást, tervező csapatunk állandó rendelkezésre állását, valamint az Ön igényeinek és ütemtervének megfelelő személyes aftersales szolgáltatást és időkritikus alkatrészellátást is biztosítunk.

Egyedi design

Egy öltöny akkor áll tökéletesen, ha Önre van szabva. Miért lenne ez másként a saját repülőgépe esetén? Az egyedi kialakítású Fusion UL repülőgépe mellé nem csupán prémium szolgáltatásainkat garantáljuk, hanem személyes konzultációt is design csapatunkkal, amikor elképzeléseit a komfort és tökéletes megjelenés jegyében megtervezzük az Ön repülőgépét. Az egyedileg tervezett belső és külső design-t első osztályú alapanyagokból, festett vagy fóliázott külső kialakítással készítjük, hogy az úgy illeszkedjen gépéhez, mint az Önre szabott öltöny.

Belső megjelenés

A meglepően széles pilótafülkét úgy terveztük, hogy a kényelem és a biztonság tökéletes harmóniáját nyújtsa, miközben részletei és egysége, mind az Ön stílusát tükrözzék. A döntés az Öné: első osztályú kompozit, műanyag, fém, textil, vagy akár bőr borítások a legkifinomultabb választékból.

image

A széles panoráma kabintetőn keresztül az eget vagy, akár a földet nézve a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát a Fusion UL repülőgépében. A speciális, öntött akrilüvegek a legmagasabb minőségügyi normák szerint kerülnek kialakításra, az UV-átbocsátási képességük kevesebb, mint 1%.

image

A Fusion UL üléseit a komfort, a tartósság és a magas tűrőképesség jegyében fejlesztettük tökéletesre. Tegyen próbára minket és éljen a szenvedélyének a legnagyobb kényelemben a négy pontos biztonsági övekkel körülölelve!

image

A modern szellőztető- és fűtőrendszer ideális hőmérsékletet biztosít az utazáshoz, függetlenül az évszaktól, vagy a repülési magasságtól.  

image

A műszerfal kialakításakor számos kényelmes és funkcionális elrendezési lehetőség áll rendelkezésre, továbbá a felhasználási területhez illeszkedő műszerek mellé kényelmi kiegészítőket is választhat.

image

A 20 kg-os kapacitással rendelkező 150 literes csomagtérbe mindent elhelyezhet, ami fontos Önnek és utasának. 

image

Max. szállítható poggyász tömeg

Max felszálló tömeg

20 kg/45 lbs

600 kg / 1323 lb 

Gyártók

Modell

Teljesítmény

Rotax / ULPower

912-915 IS, ULS / 260-350 iSA 

100 hp - 141 hp

Fesztáv

Hosszúság

Magasság

Kabin szélesség

8,44 m / 27.69 ft

6,62 m / 21.7 ft

2,40 m / 7.87 ft

1,17 m / 3.84 ft

Felszállási úthossz

Emelkedés

Max üzemmagasság

Átesési sebesség kiengedett fékszárnyakkal

Max sebesség

Üzemanyag fogyasztás

150-250 m / 492-820 ft

4,5-6 m/s / 900-1200 ft/min 

3650 m / 12000 ft

83 km/h / 45 kts CAS (LDG Config.)

214-256 km/h 116-122 kts TAS

16-21 l/hr / 4.2-5.4 gal/hr

Teljesítmény és biztonság

Az utazás során a repülőgépnek és pilótájának tökéletes összhangban kell lennie. Ezért ajánljuk repülőgépeinket Rotax 912, valamint ULPower motorok modelljeivel. A Rotax 912 széles körben ismert megbízhatóságáról és gazdaságos, utazóbarát működéséről, míg az ULPower motor híres dinamikus és kirobbanó teljesítményéről. Bármelyik repülési stílust is választja, a hajtásrendszere támogatni fogja. 

Másrészt tudjuk, hogy a biztonság és a visszajelzés biztosítása a legfontosabb. Ez az oka annak, hogy olajhőmérséklet és -nyomásmérő, hengerfej hőmérsékletmérő, kiáramló gázhő-mérő, és szívótér nyomásmérő, valamint elektromos üzemanyagpumpa és airbox alapvető tartozéka a Fusion UL repülőgépének. Azonban számos további kiegészítő funkció az Ön igényei szerint integrálható, mint pl. külső generátor, üzemanyag nyomás és -fogyasztás érzékelők. 

image

A Fusion UL repülőgépét a földön, vagy az utazás során állítható légcsavarral szereljük, a választott hajtásrendszer kombináció alapján. 

image

Az első a biztonság, ezért minden Fusion repülőgépünk alapfelszereltségének elengedhetetlen eleme a ballisztikus mentőernyő rendszer. A legmagasabb fokú biztonsági rendszer rögzítése a kabin előtt két ponton, míg a kabin mögött egy ponton került elhelyezésre. 

image