FUSION UL - Magnus Aircraft Zrt. - Rólunk

Rólunk

Célunk

A Magnus Aircraft megváltoztatja azt, ahogyan az emberek a repülésre gondolnak. Magyar repülési tradíciókra és modern technológiákra építve olyan egyedi, funkcionális repülőgépeket alkotunk, melyek biztonságosak, vonzóak és gazdaságosak egyszerre. Ezzel biztosítjuk, hogy minél szélesebb körben legyen kézzelfogható a repülés felszabadító érzése.

Küldetésünk

A Fusion repülőgép több, mint a kitűnő anyagminőség és az egyedi, alapos kivitelezés tökéletes harmóniája.Küldetésünk olyan repülőgép-választék biztosítása, melyek stabil és pilótabarát repülési tulajdonságai, repülési teljesítménye, gazdaságossága és repülési biztonsága meghaladja a jelenlegi modellekét, és ugyanakkor környezetbarát kialakítása is kiváló.

elveink

Az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása érdekében kutatjuk, tervezzük és fejlesztjük repülőgépeinket és szolgáltatásainkat. Valljuk, hogy a magas minőség szem előtt tartása a kezdetektől, melyet a kényelem, a biztonság és a megbízhatóság fémjelez, elősegíti vevőink bizalmának elnyerését.